maanantai 2. tammikuuta 2012

Hyvää lumista alkanutta vuotta!

Vuosi on alkanut ainakin meillä päin lumisissa merkeissä. Se ei nyt niin menoa haittaa, kyllä näin tarkkakuonoinen kaveri pystyy haistamaan tärkeät tuoksut kinostekin läpi mutta en minä kyllä varsinaisesti mikään loskan ystävä ole. Usein isännälle ja emännälle pitää ihan pysähtymällä ilmoittaa, että ei ole mitään tarvetta jatkaa ulkoilua yhtään pidemmälle. Nykyään se toimiikin hyvin, vaikka vielä joskus yrittävätkin kumman itsepäisesti kiskoa väärään suuntaan..

Olenko muuten muistanut kertoa, miten fiksu eläinlääkäri meillä täällä on?! Emäntä halusi käydä näyttämässä silmiäni varmuuden vuoksi, kun niin helposti toinen niistä alkaa punoittaa. Sitten sitä tulee tietysti vähän tassulla hangattua, ja siitäkös sitten se sanominen tulee. Mutta ei ollut mitään häikkää silmissäni, ja lääkäri oli vielä niin fiksu, että ymmärsi kehua kuinka hyvä runkoinen olen  enkä yhtään paksu - joten mielestäni ihan lääkärin luvalla minulle voi kyllä antaa huolettomasti enemmänkin herkkuja! Minusta tämä ennakoi oikein lupaavaa alkanutta vuotta.

2 kommenttia:

  1. Hyvää Uutta Vuotta Topi! Vaadi nyt vaan niitä extra herkkuja, kun oikein lääkärin luvalla...Terkuin, Lulu mamma & co.

    VastaaPoista
  2. Kiitti Mamma & co! Otankin tämän vuoden tunnuslauseeksi että: "Enempi parempi.". :)

    VastaaPoista