sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Kohtaaminen Herkkuluun kanssa

No nyt täällä alkaa yhteiselo sujua! Viihdyttäjä N meni tänään käymään kaupassa, ja minä jäin pitämään vahtia sohvalle, ettei kukaan vain yhtäkkiä tule ja vie sitä. Ja arvatkaa mitä?! N:llä oli välähtänyt kaupassa, ja hän oli tajunnut ostaa minulle herkkuluun!! Ilmeisesti se on kamalan vaikeaa, koska niitä niin harvoin tulee. Mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että oli nappiin menevä ostos ja meikäläinen tykkäs!

4 kommenttia:

  1. Sama täällä Helsingissä - Omistaja oli ymmärtänyt ostaa Stockmannilta herkullisen englantilaisen nahkaluun. Liekö kevättä ilmassa, kun ihmisilläkin leikkaa. Terveisin, Alvar

    VastaaPoista
  2. Hieno homma Alvar! Ehkä tästä alkaa meille todellinen luukausi. Tuo englantilainen nahkaluu kuullostaa myös erittäin maukkaalta!

    VastaaPoista
  3. Hieno, taiteellinen video! Just tuollasia kohtaamisia mullakin on. Eilen viimeksi kun sain mamilta siansaparon. Ykkönen ei tajua mitään herkkujen päälle, se juntti alkaa vaan heti syömään, pöh.

    t. Iiris eli pikku kakkonen

    VastaaPoista
  4. Kiitti Iiris! Miten se Ykkönen voi niitä suoraan syödä?! Nehän pitää ensin väsyttää ja vähän näyttää, että mikä järjestys talossa on. Sun pitää kyllä opettaa sille vähän tapoja.

    VastaaPoista