torstai 25. maaliskuuta 2010

Tervehdys Helsingistä

Terveisiä kaikille faneilleni Helsingistä. Tarkemmin sanottuna Töölön Museokadulta. Lähdin tänne laittamaan pääkaupunkia järjestykseen viikoksi, kun omistajani lähtivät kurkkaamaan pohjoisen lumia.
Kaupunki vierailu sopii minulle täydellisesti. Olenhan aina niin kiinnostunut kaikesta ympärilläni tapahtuvasta. Tiedän myös pyörittäväni innokkaita kaupunkiviihdyttäjiäni mennen tullen. He ovat niin suloisen innostuneita tulostani, ja luulevat parat vielä olevan jotenkin kärryillä tavoistani.
Saapumiseni sujui hyvin. Sain ansaitusti tervetuliaismakupalaksi kuivattua muikkua. Toinen kaupunkiviihdyttäjistäni, Mikko ymmärsi vielä kehua miten tyylikkäästi liikuin kävelymatkan kaupunkiin. Kun sitten näin kaupan edustajalla toisen kaupunkiviihdyttäjäni Nooran, taisi innostukseni vähän karata käsistä mutta hei, kenelläpä ei kaupungin humussa välillä lähtisi.
Kaupunkikotini on juuri mitoitettu egoni mukaan. Lääniä riittää, joten alustavasti päätin linnoittautua puoliväliin. Näin pystyin pitämään viihdyttäjiänikin silmällä, toisen ollessa keittiössä ja toisen nojatuolissa. Lopuksi tietysti valitsin keittiön. Kukapa olisi arvannut!
Ällistelivät vielä kun en edes ovelle rynnännyt lisäviihdyttäjien saapuessa. En kai minä nyt niin tonttu ole, että ihmisten takia ottaisin riskin menettää leikkuulaudalta tippuva ruuanpala!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti