tiistai 29. marraskuuta 2011

Paras pallo pihalle


 Olen ennenkin kehunut tätä pallomallia mutta vielä kertauksen vuoksi, ja erityisesti näin Joulun alla -  suosittelen kyllä vahvasti tällaista reikäistä kumipalloa jokaiseen kotiin. On ollut monta kertaa Viihdyttäjien liikuttamisessa aivan ehdoton.  Tämän perässä ne jaksavat juosta yllättävänkin pitkään, eikä maailman paras kiskomisleikkikään lopu aivan lyhyeen kun saavat pidettyä pallosta kiinni. Muutenhan minä olisin aivan ylivoimainen tässäkin lajissa.

2 kommenttia:

  1. Hei mistä noita saa?? Meill Milli hajottaa kaikki pallot yhdellä/kahdella purasulla, niin toi vois olla meillekkin ratkaisu.

    VastaaPoista
  2. Heippa Lisabell, no Viihdyttäjätkin ovat välillä ihmetelleet, että miksei näitä SuperPalloja ole joka paikassa, koska ovat niin parhaita, ja joskus on joutunut metsästämään useastakin lemmikkieläinkaupasta. Mutta suosittelen siksikin, että kollega-perheessä bordercollieilla ovat KAIKKI muut pallot hajonneet mutta tämä luksus-malli on meille nelijalkaisille kuin tehty! Bongasin, että netistä voi tilata ainakin täältä: Super roller gladiator 15cm; http://www.hullupulu.fi/product/31/super-roller-gladiator-15cm

    VastaaPoista