lauantai 21. elokuuta 2010

Laadukas uni on vain asento-kysymys

Ihmisille mainostetaan kaiken maailman erikoissänkyjä ja muotoiltuja tyynyjä mutta minä väitän, että paras uni on vain oikeasta asennosta kiinni. Eihän sen ole edes niin väliä onko koko trimmattukroppa sängyssä vai ei..

ps. täytyypä muuten hehkuttaa myös alkukotini mahtavista uutisista ja lähettää näin blogin kauttakin onnittelut! Joukkomme on kasvanut mahtavilla uusilla tulokkailla. Melkein kuin lottovoitto niille perheille, jotka saavat meikäläisiä luokseen. Katsokaapas nyt  minuakin ja touhuilujani!

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Totta turiset - yliarvostettuja moiset ihmisten patjat ja pedit. Kaiken kukkuraksi viisaat ranskanbulldogit osaavat myös hyödyntää pehmeitä ihmisiä patjoinaan.

    VastaaPoista
  3. Kyllä, Topilla on vaan vähän ymmärtämättömän kaupunkiviihdyttäjät. Erityisesti emme meinaa käsittää, että miksi sitä takapuolta on aina pakko tunkea toisten kasvojen lähelle, etenkin kun rotu on kuuluisa..hmmm..pienestä paukuttelustaan. :) Mutta jos vain vähääkään rajat joustaa niin vähintään sitä on tungettava ihmisten sängyn keskelle, mielummin vielä yritettävä pungertaa niitä tiellä olevia ihmisiä koiran näkökulmasta parempaan asentoon, ja sitten kellittävä keskellä sänkyä, kuorsaten, ketarat oikosenaan. :)

    VastaaPoista
  4. Hei pitkästä aikaa! Olemme olleet lomalla ja nyt on mukava lukea monta tarinaa. Vallan ihana kuva Topi:))Saas nähdä kuinka meidän käy, kun tyttö tulee taloomme( sänkyymme?) Miehelle on annettu ukaasi ettei saa ottaa koiraa sänkyyn eikä antaa makupaloja ruokapöydästä, aikasempiin kokemuksiin viitaten. No, aika näyttää:)) Terv. "helmi"

    VastaaPoista