maanantai 12. heinäkuuta 2010

Huh hellettä!

Vaikka olenkin kova kesämies, alkaa jo tummempiturkkista kuumottaa. Onneksi omistajani ovat ymmärtäneet hankkia minulle saaren jossa voin käydä järvessä juomassa ja vilvoittelemassa. Mutta kyllä pääasiallisesti  päivät menevät lepäillessä ja ohi ajavia veneitä vahtiessa.
Helsingin Viihdyttäjänikin kävivät tervehtimässä. Hoksasivat pitää minua seuravuorossa ollessaan vapaana. Ppalkinnoksi noinkin hienosta väläyksestä pysyttelin kiltisti omalla tontillani. Luulivat varmaan, että se oli jotenkin heidän ansiotaan mutta eihän  näin kuumalla jaksa minnekään livahdella. Katsotaan kun virkistävämmät tuulet tulevat, niin josko sitä kirmaisi taas mökkinaapureitakin tervehtimään. Ei sovi olla epäsosiaalinen, luulevat pian etteivät heidän mahdolliset herkkupalansa kelpaa minulle.

ps. rantaan oli saapunut kovin kiinnostavan näköinen kanootti..jään tarkkailemaan homman etenemistä ja raportoin siitä lisää vielä myöhemmin!

2 kommenttia:

  1. Hei Topi! Lämmin on täällä Tampereellakin ja ottaa nimimerkkiä koville. Kävin Acutassakin ja nyt olen sairaslomalla. Pidä nyt Topi itsesi viileänä. Voipa olla,että joku päivä tavataan, kun on tullut ilouutisia tuolta "samaa sukua" suunnalta. Syksy voi toteuttaa minunkin haaveeni tuollaisesta sulomöykystä. Tyttöä kylläkin odotellaan meille. Kiva kuitenkin odotellessa lukea sinun juttujasi. Tietenkin kiitos omistajillesi, että haluavat ilahduttaa. Terv. "helmi"

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti Helmi voit jo paremmin ja mukavaa on kirjoitella, kun tietää että on tykkäävä yleisö. :) On myös hauska tietää että sukulaistyttö pääsee hyvään kotiin. Tulethan sitten tännekin kertomaan teidän kuulumisianne!

    VastaaPoista