keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Turvallisuus kunniaan!

En ole tainnut muistaa esitellä melko uusia autovaljaitani a.k.a. turvavöitäni. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kaikilla omasta turvallisuudestaan välittävillä koirilla pitäisi sellaiset olla. Ihan näin meidän kesken, on tuo ihmisten touhu välillä sen näköistä, että ihme että ollenkaan liikenteessä pärjäävät. Eivätkä varmaan pärjäisikään, jos me emme olisi valppaana ja takapenkeillä tarkkaavaisina!

3 kommenttia:

 1. Noi pitäs kyllä meidänkin varmaan hankkia.. Ihana ranskanbludoggi, kaverilla on fawn värinen ranskis joka on meidän Olgan paras kaveri (:

  VastaaPoista
 2. Mukava lukea Topin juttuja:)) Haaveilen itsekin jonakin päivänä kulkevani ranskiksen kanssa. "Helmi"

  VastaaPoista
 3. Mukana olisi tosin pitänyt olla viihdyttävä muutaman minuutin filmi siitä, kun kaksi puupäätä yrittää saada yhdelle koiralle valjaita kiinni pitkin eteisen lattiaa kontaten kun itse kohde kävelee hieman tylsistyneen näköisenä pois päin. :)
  "Ööö..siis mun mielestä nää tulee näin päin".. "Eikun eiks nää tule siis näin päin.."
  Mutta ovat ehdottomasti kätevät ja jättävät kyllä tarpeeksi vielä liikkumavaraa siihen, että pystyy tarvittaessa vahtimaan kummastakin sivuikkunasta jokaisen polkupyöräilijän, raitiovaunun, pysäköidyn auton, toisen koiran tai epäilyttävän seisoskelijan. Ainoastaan ulottuvuus ohjauspyörään ei ole riittävä. :)

  nimm. se toinen puupää

  VastaaPoista