maanantai 17. tammikuuta 2011

Tervehdys tähänkin vuoteen

Mukavasti näyttää tämäkin vuosi sujuvan, vaikkakin hieman ärsytti se ihmisten typerä paukuttelu vaihtuvan vuoden kunniaksi, joten  ennen uudne vuoden tulemista piti päästä nopsasti kotiin. Huh!
Uudessa kodissa menee kylläkin erinomaisesti! Minulle on varattu joka huoneeseen oma huonekalu &  ikkuna, josta pystyn vahtimaan ettei kukaan epäillyttävä vain pääse yllättämään talon kummaltakaan puolelta. Tai siis eihän pesuhuoneessa tietysit ole ikkunaa mutta sieltäkin minä kyllä haluan välillä käydä varmistamasa, ettei vaan senkin ikkunaoven läpi näkyisi jotain kiinnostavaa.
Sohvan ja nojatuolien lisäksi Ihmiseni osasivat valita kunnon peilikaapit asuntoon, jotta voin aina ohimennessäni peilailla itseäni ja melko mukavannäköistä hartialinjaani..*kröhöm*
Sivistyksen tasosta täällä uudessa kertoo myös lähistöllä oleva koirapuisto. En vain ymmärrä miksemme voi joka kerta ulos lähtiessämme mennä sinne. Joskus joudun  kiskomaan siihen suuntaan melkein tosissani, jotta hihnan toisessa päässä sytyttäisi mutta ainea ei viesti mene perille. Mutta tässä on vielä niin vähän aikaa kulunut ja ihmisillä tunnetusti kestää oppia asiat kauemmin kuin meillä koirilla. Olen aivan varma, että viimeistään keväällä tulemme viettämään siellä aikaa vähintään päivittäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti