tiistai 29. marraskuuta 2011

Paras pallo pihalle


 Olen ennenkin kehunut tätä pallomallia mutta vielä kertauksen vuoksi, ja erityisesti näin Joulun alla -  suosittelen kyllä vahvasti tällaista reikäistä kumipalloa jokaiseen kotiin. On ollut monta kertaa Viihdyttäjien liikuttamisessa aivan ehdoton.  Tämän perässä ne jaksavat juosta yllättävänkin pitkään, eikä maailman paras kiskomisleikkikään lopu aivan lyhyeen kun saavat pidettyä pallosta kiinni. Muutenhan minä olisin aivan ylivoimainen tässäkin lajissa.

lauantai 26. marraskuuta 2011

Viihdyttäjiä vahtimassa

No moni on varmaan ihmetellytkin, että mitä Viihdyttäjille kuuluu, koska olen aika paljon viettänyt aikaa kotosalla ja Saaressa. Eipä hätää, olen kyllä välilä piipahtanut varmistamassa iltalenkin yhteydessä, että heillä pysyy homma suunnilleen hanskassa.
Nyt kuitenkin tulin viikonlopuksi katsomaan heidän touhuilujaan vähän tarkemmin. Ihmisillä niin helposti homma lähtee vähän keulimaan, jos ei pidä silmällä.
Hyvä oli, että meninkin sillä kyllä sielläkin kunnon vahtia tarvitaan. Mikä portti se on, jonka ohitse kuka tahansa voi mennä noin vain??
Ja ulkoiluttajaa! Luulen kuulkaa, etteivät he paljon iltaisin kävele aluettaan ympäri, saatika juoksentele pihalla.
Satsasinkin heti tuohon pihan ympäri juoksuttamiseen. Hiukan kun otan vauhtia, niin kyllä hekin siitä sitten innostuvat. Melkein itsekin riehaannuin kun oli niin mukava katsella kun Viihdyttäjät säntäilivät pitkin pihaa ja vetivät iloisia spurtteja. Ei muuta kuin taloa ympäri ja portille ja takisin, niin saatiin niihinkin sisällä nyhjöttäjiin vähän vauhtia!

lauantai 12. marraskuuta 2011

Herkkusaalis Saaresta!



Vaikka tykkäänkin näillä syyskylmillä pötkötellä sisätiloissa, niin kyllä se on Perheen Metsästäjän tuotava myös laumalle välillä murkinaa pöytään. Niinpä päätin vähän kalastella herkkuja, ja aika hyvän saaliin sainkin. No, isäntä kaverinsa kanssa saattoi vähän auttaa mutta kyllä varsinaisen tärkeän vahtityön tein minä. Mutta huh, että en malttanut odottaa, että saataisiin Herkku-Kuore verkoista!