keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Vieraita ja varuste-esittelyä

Olipas taas menoa ja meininkiä. Sain yllättäen eilen vieraita. Naapuruston lajitoverini Loco, jota ennen olen tervehtinyt vain hihnan päästä, tuli tekemään pihatarkastuksen. Eikä siinä vielä kaikki, tovin kuluttua paikalle pelmahtivat Helsingin ihmisviihdyttäjäni. Toki oli olettavissakin, että heille pian tulee ikävä..
Olen muuten sitä mieltä, että meille pienemmissä kaupungeissa asuvillekin pitää saada omat koirapuistot. Ihmiset eivät niinkään ymmärrä kadulla ryntäilyn, säntäilyn, kieriskelyn ja painimisen päälle. Emmekä taajama-alueella saa muutenkaan pitää omistajiamme vapaana. Siinä voi joskus olla hermo koetuksella kummassakin päässä. Koirapuistossa saisimme omistajamme yhteen aitaukseen, sillä välin kun itse voisimme hyödyntää vapaan tantereen tuomaa rajatonta riemua. 
Viihdyttäjät ymmärsivät sentään tuliaisia. Boomerin kumisen reikäpallon. Sivukorvalla olen kuullut, että niitä on todella vaikea löytää. Hassua, koska kyseinen pallo sopii suuhun kuin suuhun, on pehmeä mutta kestävä, ja meillä sen saa hämmästyksekseni jopa viedä pihalta sisään.
Eläinkaupassa oli kyselty Viihdyttäjiltä, että mikä juuri tuossa pallossa on sitten niin hyvää. Myyjää valistettiin että kyseinen pallo on ennätyksellisesti säilynyt ehjänä jo pari vuotta esim. kahden bordercollien välisissä leikeissä.  Mutta se vieraslajeista, palataanpa tärkeämpään - öhöm - eli minuun.
Uusi pallo oli  hauska. Harvinaisen haastavaa kyllä tervehtiä ja yrittää napata uutta lelua samaan aikaan. Locon kanssa sujui myös mukavasti vaikka välillä vähän niskakarvat nousivat. Vaikka muuten olenkin erittäin kiltti ja pitkämielinen niin hämmentyyhän sitä  vähemmästäkin kun samoilla silitysapajilla pyörii toinenkin kaveri...

Pieni kuva eiliseltä ja suurempi  viime syksyltä -o9, mikäli huomio kiinnittyy linjoihini  ;)

sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Mökkikauden avaus






Mahtavaa! Vihdoin päästiin siitä pahuksen sohjosta, ja pääsin viemään omistajani mökille. Sen lisäksi, että olen sofistikoitunut kaupunkikoira, viihdyn täydellisesti myös veden äärellä mökillä.
Ensinnäkin jonkunhan pitää olla laiturilla vahdissa, ja kyllähän minä jos kuka ymmärrän kevättuoksujen päälle.

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Turvallisuus kunniaan!

En ole tainnut muistaa esitellä melko uusia autovaljaitani a.k.a. turvavöitäni. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kaikilla omasta turvallisuudestaan välittävillä koirilla pitäisi sellaiset olla. Ihan näin meidän kesken, on tuo ihmisten touhu välillä sen näköistä, että ihme että ollenkaan liikenteessä pärjäävät. Eivätkä varmaan pärjäisikään, jos me emme olisi valppaana ja takapenkeillä tarkkaavaisina!

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Kevättä ilmassa!



Kevääseen kuuluu nuha ja pärskintä, hieman myös minulla tällä hetkellä mutta se ei menoa haittaa. Kauniin viikonlopun kunniaksi, päätin esitellä helsinkiläisille hieman huudejani täällä Nummelassa, etteivät vaan luule että ainoat kunnolliset haistelumaastot ovat siellä pääkaupunkiseudulla.
Mutta kovin ovat kiireisen tuntuisia. Piti taas hieman istahtaa kesken kaiken, jotta osaisivat löysätä tahtia ja nauttia auringon paisteesta. Enkä halunnut turhaan kiirehtiä läheisen työmaan kaivinkoneenkaan luona. Eihän siitä mitään tule, että annetaan vain työmiesten huhkia, ilman että kukaan tarkistaa mitä oikein on meneillään!